1. Friet Liefst van de Frietsteeg en liefst eenmaal per week, minstens. 

2. Cola Light We weten heus: aspartaam. Maar (bijna) niets lekkerder dan rond de klok van vier een ijskoud blikje Cola Light. (Light, want we beoefenen hier een grotendeels zittend beroep, dus we moeten bovenstaand punt zien te compenseren.)

3. Veel te lang NetflixenHomeland is ook gewoon spannend.

4. Te laat komenHaastige spoed is zelden goed.

5. Na het uitgaan een tweede kipcorn met mayonaise bestellen omdat de eerste zo lekker was'Ik heb er nog steeds goede herinneringen aan,' aldus collega M.

6. Justin Bieber volgen op Instagram En Snapchat, en Facebook, en Twitter.

7. Z'n album Purpose  aan een stuk door luisteren Sorry.

8. NagelbijtenVoor de tegenvoeters: get gewoon over it.

9. Klagen Over de NS. En de files. En het weer. En het werk. En de schoonfamilie. Het ís ook allemaal harstikke zwaar soms, weet ook Brigitte Kaandorp:

youtubeView full post on Youtube

10. SnoozenDa's elke dag een gratis traktatie van een half uur langer in bed liggen. Je zou wel gek zijn jezelf dat te ontzeggen.

11. Op maandagavond toch weer dat derde glas wijn (gevolgd door een vierde)Wat eigenlijk helemaal geen slechte eigenschap is natuurlijk.

12. Wit brood met chocopasta Wit brood en chocopasta kunnen je op zo'n beetje elk denkbaar moment oplappen danwel opvrolijken en je bent een dief van je eigen buik als je daar geen gebruik van maakt.

13. Jezelf te pas en te onpas wenden tot de stopwoorden shit, klote en kut Veel dingen zíjn ook gewoon shit, klote of kut. En aangezien de Nederlandse taal nog geen goede alternatieven kent, zul je wel moeten.