12 beroemde mannen met hun moeder op de rode loper

Geen betere date dan je moeder.

Waarom met een knap vrouwspersoon de rode loper op paraderen als je ook gezellig met je moeder kunt gaan? Dat moeten deze beroemde mannen zonder twijfel gedacht hebben. En geef ze eens ongelijk! Ze stralen allen naast hun mama en dat levert bijzonder leuke kiekjes op. Daarom: 24 mannelijke beroemdheden en hun moeder op de rode loper.

Advertisement - Continue Reading Below

Tom Cruise

Voor als je je ooit hebt afgevraagd waar die brede, witte glimlach van Tom Cruise vandaan komt: wij hebben het antwoord! Juist, van zijn moeder. Hoewel zijn echtgenotes zo nu en dan wisselden, was zijn moeder op de rode loper een constante factor aan zijn zijde. Op links zien we moeder Mary Lee Pfeiffer in koninklijk blauw tijdens de American Cinema Awards in 1991. Op rechts opnieuw Toms moeder, in 2004 bij de Golden Globe Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio steekt de liefde voor zijn moeder Irmelin Indenbirken niet onder stoelen of banken. Ze gaat graag mee met haar zoon naar rode loper evenementen en was ook aan zijn zijde toen hij begin dit jaar dan eindelijk die Oscar voor Best Actor won. Links zien we Leo en zijn moeder in 1994 bij de Golden Globes, rechts in 2014 bij de Academy Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

Bradley Cooper

Of ze nu samen een bezoekje brengen aan het Costume Institue Gala in 2011 (links) of aan de Academy Awards in 2013, Bradley en zijn moeder zijn immer te herkennen aan de brede lach op hun gezicht.

Advertisement - Continue Reading Below

George Clooney

George Clooney mag dan verschillende relaties hebben gehad voordat hij trouwde met zijn droomvrouw Amal Alamuddin, maar zijn moeder, Nina Clooney, was al die tijd zijn nummer 1. Precies daarom neemt hij haar al sinds de jaren 90 mee naar premières. Links zien we George en zijn moeder bij de première van The Peacemaker in 1997, rechts kijkt Nina bewonderend naar haar zoon tijdens de première van Ocean's Thirteen tien jaar later.

Advertisement - Continue Reading Below

Johnny Depp

De Pirates of the Caribbean-ster houdt zijn persoonlijke leven graag strikt privé, maar de liefde voor zijn moeder Betty Sue roept Johnny Depp van de daken. In 1995 ging ze mee naar de première van Nick of Time. In 2004 liep ze met haar zoon en zijn toenmalige vriendin Vanessa Paradis over de rode loper tijdens de Academy Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

Ben Affleck

Christine Anne, de moeder van Ben Affleck, zag hoe de carrière van haar zoon van scenarioschrijver veranderde naar filmster. Door de jaren heen heeft ze hem vaak vergezeld tijdens rode loper momenten, zoals de 70ste Academy Awards, toen Ben zijn eerste Oscar in ontvangst nam. De ster neemt zijn moeder zelfs mee op stap, zoals we kunnen zien op de linker foto die is genomen op de after party van de Jersey Girl première in 2004.

Advertisement - Continue Reading Below

Brad Pitt

Brad Pitt is tot tweemaal toe verkozen tot de meest sexy man ter wereld en is uitgegroeid tot een internationale megaster, maar voor Jane Pitt blijft hij altijd haar geliefde, oudste zoon. In 1997 vergezelde ze hem en zijn toenmalige vriendin Gwyneth Paltrow tijdens de première van The Devil's Own in New York. En in 2012 ging ze opnieuw, mooi als altijd, mee naar de Academy Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

Gerard Butler

De Schotse acteur is onwijs close met zijn moeder. Hij stuurde haar zelfs 10 boeketten bloemen toen ze haar 70ste verjaardag vierde. En wanneer hij haar niet overlaadt met cadeaus, neemt hij haar mee naar premières. In 2003 vergezelde ze hem tijdens de première van Lara Croft: Tomb Raider en in 2013 liepen ze samen over de rode loper van de screening van zijn actiefilm Olympus Has Fallen.

Advertisement - Continue Reading Below

Justin Timberlake

Iedere fan van Justin Timberlake weet dat hij en zijn moeder beste vrienden zijn. Lynn Harless heeft haar talentvolle zoon meerdere keren vergezeld tijdens belangrijke evenementen. In 2001 liepen ze samen over de rode loper tijdens de Michael Jackson 30th Anniversary Tribute in New York. In 2011 verschenen ze arm in arm bij de 87ste Academy Awards.

Advertisement - Continue Reading Below

Kevin Spacey

Kevin Spacey hechtte erg veel waarde aan de band met zijn moeder Kathleen Fowler, die helaas in 2003 overleed. Ooit zei hij: 'Mijn moeder heeft een grote invloed gehad in mijn leven en ik heb geluk gehad opgevoed te zijn door een vrouw met veel smaak en kennis.' Met de kennis van nu zeggen wij: had maar iets  beter naar je moeder geluisterd. En fin, links zien we Spacey en zijn moeder tijdens de Second Annual Screen Actors Guild Awards in 1996. Rechts verscheen ze met hem op de rode loper bij het Tribeca Film Festival.