Koppels waarvan je hoopt dat ze nooit, maar dan ook nooit, uit elkaar gaan

Maar na de aangekondigde scheiding van Anna Faris en Chris Pratt is niets zeker meer in het leven.

Het lijkt haast een uitstervend ras; celebritykoppels die langer dan een blauwe maandag bestaan. Opdat zij 'till death do us part' wél gaan halen: een kleine hommage aan onze favoriete Hollywood-duo's die al jaren gelukkig getrouwd danwel samen zijn.

Advertisement - Continue Reading Below

Meryl Streep en Don Gummer

Kunstenaar Don wijkt al jaren niet van Meryls zijde. Ze ontmoetten elkaar toen Meryl een appartement huurde van Don nadat haar grote liefde, acteur  John Cazale overleed aan longkanker in 1978. Samen kreeg het stel vier kinderen.

Advertisement - Continue Reading Below

Oprah Winfrey & Stedman Graham

Oprah is al meer dan dertig jaar samen met Stedman, en dat zonder ooit te trouwen. 

Advertisement - Continue Reading Below

Goldie Hawn en Kurt Russell

En dat geldt ook voor Goldie Hawn en Kurt Russel. Ook zij zijn al dik dertig jaar een stel, maar gaven elkaar nooit het jawoord. Wel hebben ze samen één kind, een zoon genaamd Wyatt.

Advertisement - Continue Reading Below

Blake Lively & Ryan Reynolds

Als dit stel ooit uit elkaar gaat, eten wij onze schoen op. Tijdens een dubbeldate sloeg de vonk ooit over, terwijl ze niet eens elkaars date waren. Inmiddels zijn ze alweer een aardig tijdje getrouwd (sinds 2012) en is het stel trotse ouders van twee kinderen.

Advertisement - Continue Reading Below

Tara Elders & Michiel Huisman

Michiel is een ster in Amerika maar nog steeds dolgelukkig met Hollandse Tara. De twee ontmoetten elkaar op de set van Phileine zegt sorry en trouwden in 2008. Ze hebben samen een dochter, Hazel.

Advertisement - Continue Reading Below

Beyoncé & Jay-Z

Een aantal jaar geleden verkeerde het huwelijk van Beyoncé, wegens het rijden van een scheven schaats door Jay Z, nog in zwaar weer, zo konden we allemaal opmaken uit haar album Lemonade. De wereld was in rep en roer. Maar Beyoncé bleek haar eega al lang en breed vergeven te hebben. Samen hadden ze al dochter Blue Ivy en onlangs kwam daar de tweeling Sir en Rumi bij.

Advertisement - Continue Reading Below

Michelle & Barack Obama

Ze leerden elkaar kennen op een advocatenkantoor, trouwden in 1992, kregen twee dochters, overleefden als gezin acht jaar presidentschap en lijken anno 2017 verliefder dan ooit. De hashtag #relationshipgoals lijkt door de Obama's te zijn uitgevonden.

Advertisement - Continue Reading Below

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

Dit koppel bewijst maar weer dat leeftijdsverschil geen rol speelt in de weg naar liefdesgeluk (Douglas is op de dag af 25 jaar ouder dan Jones), en dat celebrityhuwelijken wel degelijk kunnen werken. In 2000 trouwden de twee acteurs, kregen samen twee kinderen en ook tijdens het ziektebed van Douglas (keelkanker) week Catherine niet van zijn zijde. Wel laste het koppel naar verluidt vorig jaar een kleine pauze in, maar op dit moment lijken ze weer definitief bij elkaar. 

Advertisement - Continue Reading Below

Sarah Jessica Parker & Matthew Broderick

Na haar vermeende relatie met John F. Kennedy Jr. trouwde Sarah in 1997 met acteur Matthew Broderick. Door de jaren heen zijn ze trotse ouders geworden van drie kinderen, waaronder een tweeling.

Advertisement - Continue Reading Below

Kate Middleton & Prins William

Als er één royal koppel uitstraalt samen de wereld aan te kunnen zijn het Prins William en Kate Middleton wel. Ze worden op handen gedragen door het Britse volk en ver buiten de landsgrenzen, en stralen het tegenovergestelde uit van Prins Charles en Lady Di in de eerste jaren na hun huwelijk. Samen hebben Kate en William een zoon, Prins George, en een dochter, Prinses Charlotte.