Wonen zoals de Great Gatsby? Yes we can!

Een van de mansions, die ter inspiratie diende voor de film, staat te koop.

Meest gelezen

Altijd al willen leven als Leonardo DiCaprio in de Great Gatsby? Het is mogelijk. Een van de kastelen die als inspiratiebron diende voor de film, staat nu te koop. Hangt wel (zoals verwacht) een behoorlijke prijskaart aan: 85 miljoen dollar. Dat wordt dus even verder dromen. Niet getreurd, we hebben een paar beelden van dit droomkasteel. Wegdromen is ook leuk, niet?

Advertisement - Continue Reading Below

Dit koloniale optrekje, gebouwd in 1928, heeft een oppervlakte van ruim veertienduizend vierkante meter op een landgoed van bijna acht hectare. Gelegen aan Long Island's Kings Point, telt het paleis achttien slaapkamers, een wijnkelder met speciale ruimte om te proeven en een inpandige kapsalon.

Het landgoed kwam in 2015 op de markt voor honderd miljoen dollar, maar er waren geen geïnteresseerden. Dus is de prijs inmiddels gezakt naar 85 miljoen dollar.

Meest gelezen

Bij het huis horen twee aparte gasthuizen. Maar als je denkt aan Nick Carraway's cottage, heb je het mis. Tussen de twee gastverblijven is er een binnenzwembad, bowlingbaan, schietbaan en een casino.

Dan is er ook nog een garage van twee verdiepingen, met hydraulische lift, die plek biedt voor negen auto's.

Zijn we nog iets vergeten? Oh ja, er is natuurlijk ook nog een privé-haven.

Advertisement - Continue Reading Below

Deze pier, enkel toegankelijk voor mensen van het landgoed, is groot genoeg voor een jacht van een luttele zestig meter en kijkt uit op de westkant van New York.

Niet slecht, toch?

Maar we zijn er nog niet. Het landgoed heeft ook Japans-Engelse tuinen, koi vijvers en een tennisbaan.

En natuurlijk is er een zwembad, naast het binnenzwembad, met glijbaan en een bar in het water. Want een simpel feestje, moet natuurlijk wel in Great Gatsby soiree-stijl kunnen.

Benieuwd naar nog meer interieurfoto's? Klik dan hier.

Bron: House Beautiful