De allereerste Carpool Karaoke was dus met George Michael

George Michael zit achter de grootste viral hit van het jaar.

Meest gelezen

De grootste internethit van het afgelopen jaar waren ongetwijfeld de Carpool Karaoke-video's van James Corden. Maar wist je dat het George Michael was die het idee groot heeft gemaakt?

De allereerste Carpool Karaoke

Terug naar 2011, want toen deden James Corden - toen nog onbekend in Amerika - en George Michael voor het Britse goede doel Comic Relief een sketch. James trad op als zijn karakter Smithy uit de komedieserie Gavin and Stacey en George kroop bij 'm in de auto.

Advertisement - Continue Reading Below

Toen James/Smithy hem vertelde dat-ie geen deel mocht uitmaken van Comic Relief moest George Michael vervolgens opgevrolijkt worden met een liedje en zo geschiedde het dat de twee I'm Your Man van Wham! uit 1986 in de auto luidkeels meezongen:

Meest gelezen

James Corden gaf nadat het nieuw over het overlijden van George Michael bekend werd, dan ook alle credits aan de zanger:

George Michael overleed op Eerste Kerstdag in zijn huis in Goring-on-Thames aan hartfalen. Talloze fans leggen momenteel bloemen voor zijn huis en de steunbetuigingen en odes van allerlei artiesten stromen binnen:

Advertisement - Continue Reading Below

Advertisement - Continue Reading Below

Meest gelezen

Bron: ElleNL