Dít is Harper's Bazaar Network Academy

Harper's Bazaar Network Academy brengt hoogopgeleide en ambitieuze vrouwen bij elkaar die waardevolle connecties willen maken en nieuwe carrière-inzichten op willen doen.

Een heleboel talent, kennis en wijsheid in huis? Maar geen netwerk om die zegeningen mee te delen? Werk je vooral (doch plezierig) samen met mannen, maar mis je soms de samenwerking en het netwerken met vrouwen? Lees gauw verder, want Bazaar heeft een clubje opgericht: Bazaar Network Academy!

Wat ís Bazaar Network Academy?

Harper's Bazaar Network Academy in samenwerking met BrandedU brengt hoogopgeleide en ambitieuze vrouwen bij elkaar die bewust met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière bezig zijn, die waardevolle connecties willen maken, en nieuwe carrière-inzichten en inspiratie op willen doen.

Harper's Bazaar en BrandedU willen deze vrouwen inspireren, verbinden en motiveren. Ze een platform bieden waarop we ze kunnen ruggensteunen bij het verwezenlijken van hun dromen, en bij het bereiken van de top.

Hoe dan?

We hebben inhoudelijk interessante events op de planning staan, een online cursus Personal Branding en boeiende video's en artikelen op de website.

Bazaar Network Academy biedt je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en op een leuke ontspannen manier je netwerk uit te breiden. Dat deden we begin mei nog met een verrukkelijke high tea en interessante masterclasses.

Word lid

Ja! Word lid van Bazaar Network Academy! Als lid van ons netwerk kom je makkelijker in contact met gelijkgestemde vrouwen. Tijdens onze inspirerende events ga je aan de slag met je persoonlijk ontwikkeling, want altijd blijven leren staat bij ons voorop.

  • Gratis toegang tot een exclusief member event
  • Gratis toegang tot twee netwerkborrels (data worden nader bekend gemaakt)
  • Harper's Bazaar jaar abonnement t.w.v. € 69,90
  • 25% korting op de Personal Branding seminars op 19 juni en 20 november
  • 25% korting op de Personal Branding E-course
  • 25% korting op de Renew Yourself Week
  • Je ontvangt als eerste een uitnodiging voor onze high tea's
  • Toegang tot onze exclusieve member group op Facebook

Op 23 mei start het volgende event: de Personal Branding E-Course (in een groep van 10 personen), waarvoor je je hier kunt inschrijven.

Advertisement - Continue Reading Below