En ben je ondernemer? Wij hebben iets leuks!

Het zit zo: TEDxAmsterdamWomen jubileert. Al vijf jaar biedt het evenement een podium aan inspirerende vrouwen die op zakelijk gebied flink wat in de melk te brokken hebben. Na vijf jaar vond TEDxAmsterdamWomen het tijd een extra lans te breken voor de slimme ideeën van startende onderneemsters – wie een zaak heeft weet: alle (financiële) hulp is hartstikke welkom. Dus, dacht TEDxAmsterdam, waarom dan niet een Startup Award die deze rijzende zakenvrouwen van een droomstart verzekert?

>> Al op de hoogte van Bazaars Women of the Year Awards?

Prijzenpot Zo gezegd, zo gedaan. En zodoende maken jij en je nieuwe zaak nu kans op, hou je vast: een crowdfundingcampagne via Kickstarter, je eigen TED Talk tijdens TEDxAmsterdamWomen op 29 mei en een enorme prijzenpot – waaronder een volledig verzorgde reis naar New York, een horloge van TomTom (beslist handig), een laptop, en financiële en strategische ruggensteuning van ING Bank en PWC, én een half jaar lang een assistente van Secretary Plus. Zei er iemand droomstart?

Aanmelden geblazenDaar moet je, inderdaad, wel wat voor doen. Namelijk: jezelf en je klapper van een idee dan wel nieuwbakken zaak aanmelden viatedxamsterdamwomen.nl – en doe dit voor 15 maart, anders is het huilen met de pet op, want: te laat.

Succes!

>> 9 topvrouwen uit de geschiedenis

>> Waarom Angela Merkel een podium en applaus verdient