Iets voor jou?

Eeeh, of course iets voor jou!

Om alvast te noteren: als chauffeur van The Queen en haar huishouden bezig je 48-urige werkweken (indien nodig), heb je recht op 33 vakantiedagen en wordt er op jaarbasis $ 37.000 bijgeschreven (maar zeg nou zelf: eens per maand met Kate Middleton en zoon George langs de McDrive is onbetaalbaar). Voorts kun je je verheugen op een 'stimulerende werkomgeving'.

Let wel: je dient in het bezit te zijn van een Brits rijbewijs (kan aan gewerkt worden) en enige professionele rijervaring is gewenst (idem). Verder staat geschreven dat de Koningin op zoek is naar iemand die doorkneed genoeg is haar koninklijke wagenpark te onderhouden (lees: haar nummerbordloze Bentley Staatslimousine en collectie Land en Range Rovers), die oog voor detail heeft, routes kan plannen (geen zorgen: Google Maps bewijst al jaren een goede dienst op routeplan gebied) en tot slot: iemand met grote stressbestendigheid (daar hebben ze tegenwoordig pilletjes voor. Besides: hoe stressvol kan rijden in een Bentley zijn? Die rijdt zichzelf).

Nodeloos te zeggen dat als de kans zich voordoet op regelmatige basis met Kate te klessebessen – voor géld – je die kans moet grijpen en je enige vorm van logica direct uit het raam moet gooien. Dat snap je. Dus: tot 8 maart kun je solliciteren. Verwacht bij toetreding een drukke periode, want William en Kate verwachten medio april hun tweede, plus de Koningin viert diezelfde maand haar 89e verjaardag

>> Hou jij wel van een enorme prijzenpot?

>> Dit gebeurde er tijdens de allereerste Oscars 

>> WIN een Marc by Marc Jacobs-tas!