Ben of ken je iemand die op zoek is naar dé modestage der modestages? Laten wij bij Harper's Bazaar nou op zoek zijn naar de modestagiair der modestagiairs!

Wat je weten moet:

Tijdens een stage bij Bazaar...

> Assisteer je o.a. de Harper's Bazaar fashion editors tijdens hun dagelijkse werkzaamheden op de redactie en op de set.

> Beheer je de modegarderobe, en ben je verantwoordelijk voor alle in- en uitgaande kleding en het contact met verschillende merken en pr-bureaus.

> Brainstorm je mee over de invulling van de modepagina's.

De stageduur is 6 maanden, fulltime. De stagiair is van begin tot eind betrokken bij het maken van een nummer en wij streven ernaar stagiairs zich ook echt onderdeel van de redactie te laten voelen.

Wij zoeken een modestudent die graag wil investeren in zijn of haar toekomst. Een harde werker dus, een echte regelneef, iemand die bovendien creatief is en het overzicht goed weet te behouden (en te creëren), met een groot hart voor mode en een breed referentiekader.

Reageren

We ontvangen alle reacties graag vóór 3 januari (cv + motivatie) ter attentie van Simone Sniekers (simone.sniekers@hearst.nl) o.v.v. modestage.

Harper's Bazaar wordt uitgegeven door Hearst Netherlands. De uitgeverij huist in hartje Amsterdam. Onze cultuur is dynamisch en slagvaardig. De medewerkers van Hearst Netherlands worden aangesproken op hun zelfstandigheid en op hun creativiteit waardoor de activiteiten altijd vernieuwend en van een kwalitatief hoog niveau zijn.

Hearst Netherlands biedt een interessante stage binnen een creatieve, dynamische organisatie met de meest toonaangevende mode- en lifestylebladen van Nederland, zowel qua vorm als qua inhoud.