Kom jij bij ons stagelopen? 

WAT BIEDEN WIJ?Harper's Bazaar is de oudste modeglossy ter wereld. In het kloppend hart van Amsterdam werken we met hart en ziel aan de Nederlandse editie van deze grande dame der modemagazines. We zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, lifestyle, cultuur en reizen. Het schrijftempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Maar er wordt uiteraard niet alleen snoeihard gewerkt: er is ook ruimte voor het nodige vermaeck.

WAT VRAGEN WIJ?Een enthousiaste en gemotiveerde student(e) grafisch ontwerp of een andere gerelateerde opleiding. Iemand met aantoonbare ervaring, passie voor vormgeving en affiniteit met online. Een grafisch ontwerper in de dop die graag en snel leert en gemotiveerd is, zelfstandig werkt, initiatief neemt en weet en aanvoelt wat bij de stijl van Harper's Bazaar past. Beheersing van InDesign is een vereiste en goed met Photoshop overweg kunnen een pré. Je bent verantwoordelijk voor alle online uitingen, maar zal ook meewerken aan de layouts in print. 

SOLLICITERENWij zijn op zoek naar iemand die in augustus of uiterlijk september al kan beginnen. Een stage bij Harper's Bazaar duurt minimaal vijf maanden. Sollicitaties stuur je naar tara.van.munster@hearst.nl ovv 'vormgeefstage Harper's Bazaar'. Voeg hier een CV, korte motivatie en een selectie van je portfolio bij.

>> Toch beter met tekst? Heb jij even mazzel!