Zet jezelf op de kaart en laat je inspireren door vrouwen met een sterk persoonlijk merk, die een autoriteit zijn binnen hun vakgebied.

Een beetje carrièrevrouw heeft wel een goed antwoord klaar op vragen als: 'Wat wil je bereiken?' of: 'Wat zijn nou eigenlijk je doelen, of toekomstplannen?' Maar, antwoord geven, da's één. Je antwoorden te pakken krijgen, dat is een heel ander (en vaak lastiger) verhaal. Informatie en praktische tips zijn dan hartstikke welkom, weet team BrandedU, dat een personal branding programma heeft opgezet tjokvol lezingen, praktische workshops en persoonlijk advies. 

Het personal branding programma is speciaal voor vrouwen en opgezet door Nancy Poleon, personal branding specialist en entrepreneur. Ze wil vrouwen bewuster maken van het belang van personal branding en hen de welbekende maar o zo belangrijke vragen stellen: wat wil je bereiken, wat zijn je doelen of toekomstplannen? BrandedU heeft een uitgebreid programma ontwikkeld om je doelen te bereiken door jezelf zichtbaar te maken. Het seminar helpt vrouwen met het duidelijker in kaart brengen van waar ze om bekend willen staan. Wat het uniek maakt, ligt volgens Nancy aan het feit dat de dag ingevuld is met real-life vrouwelijke rolmodellen. Het hebben van rolmodellen helpt vrouwen met het inzichtelijker maken van hun eigen carrière doelen, want 'If girls can see it, they can be it,' aldus Nancy. 

Dat vonden we bij Bazaar zó inspirerend, dat we een samenwerking met BrandedU hebben beklonken.

Schuif 20 juni samen met ons aan bij het seminar Bouw een sterk merk. Deze geweldige vrouwen zullen spreken op het seminar 20 juni:

>       Ernestine Comvalius – Focus on your unique qualities

>       Gwen Engelen – Telling your story, keep it simple

>       Dominique Snip – Making yourself visible online

>       Ineke Hurkmans – Mini Jump

>       Irene – Fearless ambition, planning your next steps

>       Astrid Rose – Let's write your personal brand statement

Bekijk ook zeker onderstaande filmpjes even en meld je gauw aan voor 20 juni via dit formulier.

Astrid Rose

youtubeView full post on Youtube

Gwen Engelen

Ernestine Comvalius

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=WVwrB_iGIXg&feature=youtu.be[/youtube]

Irene Kronenberg

[youtube ]https://www.youtube.com/watch?v=zR4kVTftgLo&feature=youtu.be[/youtube]

Dominique Snip