Alle briljante webredacteuren in de dop opgelet!

Harper's Bazaar zoekt per april een online tekststagiair! 🙌

Wil jij stage lopen op een van de leukste redacties van het land? Harper's Bazaar is één van de oudste modetijdschriften ter wereld. In het kloppend hart van Amsterdam werken we met hart en ziel aan de Nederlandse editie van deze grande dame der modemagazines.

Niet alleen in print, maar ook online zijn we hard bezig om een prachtige titel neer te zetten. We zijn een gezellige redactie met een bovengemiddelde interesse in mode, beauty, cultuur en reizen.

Advertisement - Continue Reading Below

Als tekststagiair draai je mee als volwaardig lid van de redactie. Het schrijftempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Maar er wordt uiteraard niet alleen snoeihard gewerkt: er is ook ruimte voor het nodige vermaeck.

WAT VRAGEN WIJ?

Ben je verslingerd aan digitale media en hou je van schrijven? Wij zoeken een enthousiaste derdejaarsstudent aan een relevante (media)opleiding. Een briljant webredacteur in de dop die graag en snel leert, zelfstandig werkt, initiatief neemt en weet en aanvoelt wat bij harpersbazaar.nl past en wat niet.

Meest gelezen

Handig om in huis te hebben:

  • Kennis van Photoshop
  • Kennis van Google Analytics
  • Een scherpe pen
  • Gevoel voor beeld
  • Social mediaskills
  • Ontembaar enthousiasme

SOLLICITEREN

Een stage duurt minimaal vijf maanden. Sollicitaties stuur je naar tara.vierbergen@hearst.nl ovv Stage harpersbazaar.nl. Voeg een eerder geschreven artikel en drie vernieuwende ideeën voor onze website toe. Je kunt tot 14 februari reageren.