ELLE Style Influencer Awards

And the nominees are...

ELLE reikt dit jaar voor het eerst de Style Influencer Awards uit, de bekroning voor online inspiratiebronnen op het gebied van stijl. En jij hebt hierbij een behoorlijke vinger in de pap.

Vijf categorieën zijn er, en in elke categorie drie genomineerden die volgens ELLE hartstikke boven het maaiveld uitsteken. We noemen: Best Online Fashion EntrepreneurMost Inspiring Personal Style (waarin Winonah de JongAnna Drijver en Victoria Koblenko het tegen elkaar opnemen), The Next InfluencerMost Influential Model Online (met Doutzen Kroes, uiteraard, Mirte Maas en Romee Strijd) en Most Influential Style Blogger/ Vlogger (waarvoor Yara MichelsSabrina Meijer en Negin Mirsalehikanshebbers zijn). Hier bekijk je ze allemaal.

Advertisement - Continue Reading Below

Maar nu komt het: jíj bepaalt dus mede wie er wint. Via ELLE.nl/esia2015breng je jouw stem uit. Wie zijn stem vervolgens ook even deelt op Facebook maakt bovendien kans op een knaller van een VIP-arrangement met onder andere 2 tickets voor de awardshow en een jaarabonnement op ELLE.

Doen!