De combo 60+, reuzeslim en modeblogger, is nou niet echt een veelvoorkomende. En dus is het helemaal niet schandaleus wanneer je misschien zelfs dacht dat zo'n combo niet zou bestaan. Maar die bestaat wel degelijk, bewijzen deze dames, en bewijst Lyn Slater. Een 63-jarige universitaire hoofddocent aan de Graduate School of Social Service (GSS) en maatschappelijk werker die ontzettend stijlvol is en op een goede dag besloot daar ook iets mee te gaan doen.

Ziedaar blog Accidental Icon die eruitziet om door een ringetje te halen en waar een heleboel jonge bloggers nog een flinke punt aan kunnen zuigen. De naam beklonk ze nadat een paparazzo haar twee jaren geleden voor een celebrity aanzag in de straten van New York. 'All of a sudden I was surrounded by fashion photographers taking my picture, thinking I was some fashion person,' vertelde ze hier eerder. 'It was really all very accidental.'

Neemt niet weg dat ze een fantastische blog bestiert vol modevondsten, persoonlijke essays en foto's waar rimpels en grijze haren gewoon een podium krijgen - en terecht. Op Instagram kan ze er ook wat van, getuige d'r following van 77.3k. En terecht. Kijk maar:

instagramView full post on Instagram

En jij dacht dat jij cool was?