Het is augustus maar de zon laat zich niet zien. En voor je het weet zet de herfst ook alweer in. Call me verwend, call me ruggengraatloos, maar ik zou best nog een weekje Zuid-Europa lusten voor het zover is.

Goed, toen kwam er de volgende mail in mijn Inbox, van Nancy Poleon, van BrandedU:

'RENEW YOURSELF WEEK, refocus on your career in Andalusia, Spain, sept 2017'

Eh, ola, POR FAVOR! Zou Nancy Poleon soms gedachten kunnen lezen? Zoals het een goede redacteur betaamt, opende ik de mail en surfde ik naar renewyourselfweek.nl (een goede journalist zoekt alles meteen tot op de bodem uit, hè jongens).

En, nou ja, toen werd het alleen nog maar beter. Er stond, eenmaal op de website, geschreven: 'Iedereen heeft af en toe een energieboost nodig.' Si! 'Een vernieuwd perspectief.' Si! 'Een manier om echt uit je comfort zone te stappen en niet veilig in de dagelijkse sleur te blijven hangen...' Si, si, si!

En: 'Renew Yourself Week brengt gelijkgestemde vrouwen bij elkaar om nieuwe inzichten en inspiratie op te doen en om waardevolle connecties te maken. Elke dag zijn er inspirerende sprekers, workshops, groepsdiscussies, mindfulness & yogasessies en bijeenkomsten bij de zee gepland. We sluiten de week af met een feest!' Dit wil ik willen we. Dit hebben we nodig. Dit komt als geroepen.

Het wordt nòg beter: Deze Renew Yourself Week is in Marble Ama Andalusië, in Islantilla, in Huelva. In Zuid-Spanje dus, kortom - en ook nog 'ns in een van de mooiste delen ervan. Marble Ama Andalusië kun je het beste typeren als authentiek Spaans met rustige stranden en een heleboel natuur (en een heleboel zon, waarschijnlijk).

Bon. Wil jij jezelf ook best 'ns vernieuwen, wil jij ook een keer een uitgebreid potje zelfreflecteren, jezelf herontdekken en jezelf opnieuw verbinden met wat je nou écht wilt - terwijl je onder die Spaanse zon zit? De eerstvolgende editie vindt plaats van 30 september t/m 7 oktober. Als lid van de Network Academy ontvang je maar liefst 25% korting op de aankoopprijs. Hier vind je de aftermovie van de afgelopen editie. Ben je geen lid van de Network Academy? Dan krijg je van ons een voorproefje: klik hier voor drie gratis tips, met als laatste een mooi cadeau. Tot dan!