The sky is the limit, weten we. En hoewel talent en uithoudingsvermogen je het verst brengen, kan wat goede raad nooit geen kwaad. Bazaar selecteerde krachtige vrouwen die weten waar ze het over hebben. Met adviezen die er toe doen, waar je wat mee kunt, maar bovenal: die je zo ver mogelijk vooruit brengen.

Waar Marissa Mayer nu al sinds 2012 als directeur en CEO Yahoo! bestiert, was ze voorheen werkzaam als leidinggevende en woordvoerder voor Google. Als zij dus enkele rake carrièreadviezen voor ons heeft, dan luisteren wij.

En die heeft ze. Zo deed Mayer onlangs in een interview met the Social Times het volgende verhaal uit de doeken: 'Mijn vriend Andre zei ooit tegen mij: "weet je, Marissa, je legt enorm veel druk op jezelf om de juiste keuze te maken, maar ik moet eerlijk tegen je zijn: zo zie ik deze situatie niet voor me. Ik zie een heleboel goede keuzes en je zult er één kiezen en van die goede keuze een fantastische keuze maken." Dat is het beste advies dat ik ooit gekregen heb.'

Knoop hem dus in je oren.