WAT BIEDEN WIJ?Harper's Bazaar is één van de oudste modeglossy´s ter wereld. In het kloppend hart van Amsterdam werken we met hart en ziel aan de Nederlandse editie van deze grande dame der modemagazines. Wij zijn een gezellige redactie en altijd op zoek naar het laatste nieuws op het gebied van mode, beauty, lifestyle, cultuur en reizen. Het schrijftempo ligt hoog, net als de kwaliteit van de teksten. Maar er wordt uiteraard niet alleen snoeihard gewerkt: er is ook ruimte voor het nodige vermaeck.

WAT VRAGEN WIJ?Een enthousiaste en gemotiveerde derdejaarsstudent(e) van de School voor Journalistiek of een andere media-opleiding. Iemand met aantoonbare schrijfervaring en een duidelijke liefde voor de online journalistiek. Een briljant webredacteur in de dop die graag en snel leert, zelfstandig werkt, initiatief neemt en weet & aanvoelt wat bij harpersbazaar.nl past en wat niet. Daarbij moet je op basis van SEO kunnen werken en goed met Photoshop overweg kunnen.

SOLLICITERENEen stage bij harpersbazaar.nl duurt minimaal vijf maanden. Sollicitaties stuur je naar marketing.harpersbazaar@hearst.nl ovv 'stage harpersbazaar.nl'. Voeg hier een eerder geschreven artikel bij en drie ideeën voor onze website.

Succes!

Meer tofs voor je carrière