Het feestseizoen draait bij & Other Stories om het eren van de talenten en successen van inspirerende vrouwen. En dus werden verschillende powervrouwen uitgenodigd voor een diner in het Stockholm Atelier in Amsterdam, om de Stories AW/15 celebrationcollectie te vieren.

Hair, Face, Social group, Dress, Fashion, Costume, Wig, Artificial hair integrations, Makeover, Stocking, pinterest
De acht powervrouwen.

De groep bestond uit acht bijzondere vrouwen die 'elk in hun eigen veld succes en talent representeren'. Volgens & Other Stories zijn dat Helene Billgren (kunstenaar en senograaf), Viktor Lazlo (zangeres en schijfster), Cristina Morozzi (journalist, auteur en art director), Harriet Calo (stijl literator), Liesbeth in 't Hout (directrice the Fashion Council Nederland), Eveline Hall (model, zangeres, ballet danseres en Las Vegas showgirl), Bodil Schrewelius (journalist) en Jans Possel (directrice bij culturele instantie Mediamatic). 

'Met de liefdevolle en feestelijke sfeer die bij deze tijd van het jaar hoort willen we graag de kans grijpen om een aantal vrouwen die wij bewonderen in de spotlight te zetten. Zij bieden interessante perspectieven, delen hun talenten en meningen, moedigen anderen aan te groeien en inspireren ons om continue te streven naar diversiteit,' aldus Sara Hildén Bengtsson, Creative Director, & Other Stories.

Hairstyle, Outerwear, Bag, Jewellery, Jheri curl, Fashion accessory, Ringlet, Fashion, Shoulder bag, Leather, pinterest
Harriët Calo.
Hair, Earrings, Lip, Hairstyle, Eyebrow, Eyelash, Body piercing, Beauty, Jewellery, Long hair, pinterest
Eveline Hall.