Weet jij welk serum je huid nodig heeft?

Voor iedere huid wat wils: de beste serums du moment

Meer van The Skin Edit
20 articles
Dit huidserum loopt al 30 jaar voorop in innovatie
Harper's BAZAAR +
Bewezen: jouw huid kan er jonger uitzien
Harper's BAZAAR +
Weet jij wat er in je potje crème zit?

Wind: check. Kou: check. Regen: check. De herfst is in volle gang. Je kunt dus wel een huidversterkertje gebruiken. Zoals bijvoorbeeld een serum. Maar welke past bij je huid?

De Gladmaker: KenzoKi Belle de Jour Sacred Lotus Face Serum, uit de Lotusbloem haalt Kenzo het stofje glycolysat, dat de huid beschermt tegen dagelijkse, rimpelvormende stress. Ook het extract uit bruin zeewier en artemia salina plankton zijn verwerkt om de huid stevig en glad te houden. Het serum is daarnaast een feestje voor de zintuigen: het geurt subtiel en wordt snel door de huid opgenomen (€95,50 iciparisxl.nl).
De Allrounder: Clarins Double Serum , Een serumdat alles aanpakt op huidgebied, van rimpeltjes tot vochtverlies totpigmentvlekken. De formule, samengesteld met biologische en fair tradeplantenextracten, is ook geschikt voor de gevoelige huid. Steringrediënt is kurkuma,dat een anti-bacteriële werking heeft. Vernieuwend is ook de verpakking: twee aparteformules die met een druk op de knop -je stelt 'm eerst in op een kleine of eengrote hoeveelheid- met elkaar gemengd worden ( €85).
De Booster: Dior One Essential Skin Boosting Super Serum, met dit serum ga je de toenemende huidvervuiling te lijf. Het serum werkt aan een dagelijkse reset van de huid door onwelkome stoffen te verwijderen. Met behulp van gepatenteerde werkstoffen (en met dank aan een biologisch proces genaamd autofagie) worden afvalstoffen effectief afgevoerd. Bijkomend voordeel: de celvernieuwing kan weer groeien en bloeien, met als resultaat een gezonde mooie huid (€91).
De Beschermer: Lavera Hydro Effect Serum, Een 100% natuurlijk serum dat bescherming biedt tegen de schadelijke invloeden van luchtvervuiling (fijnstof, uitlaatgassen...). Bevat een anti-pollution complex op basis van algen en hyaluronzuur. Er zijn geen siliconen, parfums, parabenen of andere conserveringsmiddelen toegevoegd (€14 lavera.nl).
Advertisement - Continue Reading Below