Dit zijn de flatterendste bronzers voor iedere huidskleur

Zinderende zomeravonden, kom maar op.​

Juist, bronzer. Wanneer je 'm juist aanbrengt, transformeert-ie je in een glanzende godin. Niet het geval? Nou ja, een blik op Donald Trump en je weet what is up. Omdat we dat niet willen, en voorkomen beter is dan genezen, hebben we op basis van huidskleur een bronzergids voor je samengesteld. Zodat ook op jou een glanzende toekomst wacht.

Advertisement - Continue Reading Below

Lichte huid

Bij het selecteren van een juiste bronzer voor een lichte huid is het opletten geblazen. Immers: de lijn tussen een warme gloed en Donatella Versace is best wel dun. De truc is om een bronzer te kiezen die niet meer dan twee tinten donkerder is dan je huidskleur en een roze, perzik of gouden ondertoon heeft. Wat betreft consistentie is het zaak te kiezen voor een lichte, niet al te glanzende poeder die gemakkelijk mengt met de rest van je make-up.

Advertisement - Continue Reading Below

BOBBI BROWN BRONZING POWDER

Indien je een beginner bent in het gebruik van de zonnegloed uit een doosje adviseren we te kiezen voor dit exemplaar van Bobbi Brown.

Bobbi Brown Bronzing Powder in Elvis Duran, €38

Advertisement - Continue Reading Below

​NARS BRONZING POWDER

Het fijnste product voor bleke types, want deze parel slaat nimmer te oranje uit.

NARS Bronzing Powder in Laguna, €33,50

Advertisement - Continue Reading Below

BENEFIT COSMETICS HOOLA MATTE BRONZER

Nog zo'n uitblinker - dit exemplaar won al meerdere prijzen - die iedereen doet geloven dat je zojuist uit het vliegtuig komt stappen na een weekje op de Caraïben. Hij doet het niet alleen goed op je wangen, maar ook op je slapen, oogleden en onder je kaaklijn voor een mooi verdeeld, natuurlijk resultaat.

Benefit Cosmetics Hoola Matte Bronzer, €26,40

Advertisement - Continue Reading Below

Lichtdonkere huid

Dames gezegend met een lichtdonkere huid hebben ruimschoots te kiezen op bronzergebied. Vrijwel alle tinten complementeren jouw natuurlijk gebruinde huid, maar toch is het oppassen geblazen niet te ver door te slaan. Vooral met glitterpoeders. Heb je een olijfachtige huidskleur, kies dan voor koperachtige tinten. Neigt je huidskleur meer richting geel? Ga dan voor goud en perzikkleurige poeders.

Advertisement - Continue Reading Below

BAREMINERALS WARMTH ALL OVER FACE COLOR

Wanneer je liever je natuurlijke glans versterkt dan dat je je complete gezicht voorziet van een contourbehandeling, dan zit je goed met deze ultralichte poeder van bareMinerals. Prima te gebruiken als touch-up of in combinatie met andere producten voor een onweerstaanbare zomergloed.

bareMinerals Warmth All Over Face Color, €19

Advertisement - Continue Reading Below

​PHYSICIANS FORMULA BRONZE BOOSTER GLOW BOOSTING SUN STONES

Voor een subtiele gouden glans mix je deze bronzen en gouden stenen voor de perfecte tint. Breng aan op de plekken waar de zon anders je huid natuurlijk zou bruinen en het is immer alsof je net van vakantie terugkomt.

Physicians Formula Bronze Booster Glow Boosting Sun Stones, €13,60

Advertisement - Continue Reading Below

​URBAN DECAY BEACHED BRONZER

Deze bruine tint met perzikachtige ondertoon is perfect voor dames met een lichtdonkere huid. Daarnaast zorgt het crèmeachtige poeder ervoor dat je 'm perfect vermengt met je huid, dus wij zien geen reden om niet van deze bronzer te houden.

Urban Decay Beached Bronzer in Bronzed, €25,50

Advertisement - Continue Reading Below

Donkere huid

Aangezien neutrale bronzers bij jouw huidskleur veelal een dof resultaat opleveren, zoek jij het beste je heil in warme kleuren die immer prachtig kleuren op een donkere huid. Ga op zoek naar roodachtige tinten of donkerbruine bronzers met een gouden ondertoon voor een prachtige glans waardoor je gezichtsstructuur als het ware subtiel aangezet wordt en de zomer straalt van je gezicht.

Advertisement - Continue Reading Below

CHARLOTTE TILBURY FILMSTAR BRONZE & GLOW

Wij zijn dus dol op make-uppaletten waarbij je naar hartenlust kunt mengen tot de juiste tint vervaardigd is. Dit fijne exemplaar van Charlotte Tilbury geeft je daarnaast - door de donkere en lichte tint - ook nog eens de mogelijkheid je gezicht te voorzien van wat extra diepte en glans.

Charlotte Tilbury Filmstar Bronze & Glow, €62