Skip to Content

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

De 10 beste beautyproducten voor een dagje strand en zon

Dit zijn Bazaars beauty essentials voor een dagje strand.

Door Maroesja de Ruyter en
beste beautyproducten strand
Carol Yepes//Getty Images

Wanneer je een dagje naar het strand gaat om te luieren in de zon, kan het wel zo fijn zijn om een aantal beauty essentials mee te nemen. Natuurlijk moet zonnebrand altijd in je strandtas zitten, maar ons lijstje gaat net wat verder dan dat. Dus als je lekker in Nederland naar het strand gaat of binnenkort op vakantie gaat (lucky you!) - deze producten doen hun werk terwijl jij relaxed op je handdoek ligt.

De 10 beste beautyproducten voor in je strandtas:

1

Lancaster Zonnebrand SPF 50 voor de gevoelige huid

lancaster zonnebrand spf 50 voor de gevoelige huid
Lancaster

Allereerst natuurlijk een goede zonnebrand voor het gezicht. Als je op je gezicht liever een SPF smeert die nog wat meer doet dan alleen beschermen tegen de zon, heb je hier een goeie aan. Deze zonnecrème zit vol werkstoffen die rimpels en verslapping voorkomen en de huid intens hydrateren. De zonnebrand heeft een lichte textuur die ideaal is voor de gevoelige huid.

SHOP NU

Zonnebrand - dit is alles wat je wilt weten >

2

Clinique Zonnebrand SPF 30 voor de gevoelige huid

clinique zonnebrand spf 30 voor het gevoelige lichaam
Clinique

Deze Clinique-zonnebrandcrème met titaniumdioxide bevat de Invisible Shield Technology waardoor er geen witte waas op je huid achterblijft. En dat is wel zo fijn als je in je bikini rondloopt en het liefst al prachtig poepiebruin had willen zijn. Beschermt tegen UV-B-stralen die voor verbranding zorgen en UV-A-stralen die de huid verouderen.

SHOP NU

3

Comme Deux The Spritz Face Mist

comme deux face mist the spritz
Comme Deux

Toe aan wat verfrissing? Deze facemist is dan wat je nodig hebt. De mist zit vol met fijne ingrediënten als prebiotics en hyaluronzuur die je huid hydrateren en de huidbarrière in balans houden. En heerlijk verfrissend dus.

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder
4

Dr. Hauschka Natuurlijke Deodorant voor de gevoelige huid

dr hauschka natuurlijke deodorant voor de gevoelige huid
Dr. Hauschka

Met de Dr. Hauschka Deodorant Salie Mint blijf je de ganse dag fris onder je oksels. Deze deo doet dat met natuurlijke ingrediënten zoals salie en toverhazelaar. Deze deodorant is gemaakt zonder aluminiumzouten.

SHOP NU

5

True Organic of Sweden All You Need is Me Lippenbalsem

true all you need is me lippenbalsem
True

True Organic of Sweden All You Need is Me, met recht een alleskunner. Deze balm hydrateert ruwe en droge plekjes, verzacht als je – foei – toch lichtjes bent verbrand, houd lippen soepel, kan op insectenbeten tegen de jeuk. Kortom veel. Bonus: de verpakking is gemaakt van suikerriet.

SHOP NU

6

Biotherm Eau Soleil

biotherm eau de soleil parfum
Biotherm

Biotherm Eau Soleil, een geur die je gewoon in de volle zon kunt dragen? Met dit verkoelende luchtje zit dat wel snor. Het bevat geen lichtgevoelige ingrediënten zoals furocumarine zodat je geen gekke reactie krijgt op je huid. Wat je ruikt? Verfrissend citrus, zoete vijgen, waterakkoorden en verwarmende musk.

SHOP NU

De beste zonnebrand voor kind & baby >

Advertentie - Lees hieronder verder
7

Lee Stafford UV en Heat Protector Haarspray

lee stafford holiday hair hero uv protection haarspray
Lee Stafford

Deze Lee Stafford-haarspray verfrist je haar, laat het lekker ruiken naar kokos en geeft glans. Daarnaast beschermt de spray het haar tegen UV-straling, zout, chloor en vervaging en verandering van de haarkleur. Een must-have dus!

SHOP NU

8

Tangle Teezer Borstel Thick & Curly Salsa Red

tangle teezer haarborstel rood
Tangle Teezer

Leuk hoor zo'n dagje strand, zon en zee, maar tja er waait weleens een bries of je duikt het zoute water in en voilà je haren zitten in de knoop. Deze Tangle Teezer haalt klitten er gelukkig met een paar keer kammen uit.

SHOP NU

9

Bumble and Bumble Invisible Oil Haarolie

bumble and bumble invisible oi haarolie
Bumble and bumble

Spray af en toe wat van de Bumble & Bumble Hairdresser Invisible Oil in je lokken en ze blijven mooi soepel en glanzend in plaats van in een bos stro te veranderen. Fijn: de olie maakt je haar niet zwaar.

SHOP NU

Advertentie - Lees hieronder verder
10

Nars The Multiple Lip & Cheek Tint

nars the multiple lip  cheek tint
NARS

Meestal heb je aan veel make-up op een stranddag niet zo'n behoefte. Maar een beetje kleur op wangen en lip is soms toch leuk als je wat gaat drinken bij een strandtent. Deze Nars Lip en Cheek-stick is dan een topper omdat het beautyproduct zowel op lippen als wangen en ogen z'n werk doet.

SHOP NU

De beste aftersuns na een dagje in de zon >

Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Beauty

Zon & Beauty

vrouw in zon

De 7 beste aftersuns voor na het zonnen

vrouw zonnebrand

Verbrande huid? Zo geneest je huid sneller

street style paris fashion week womenswear fallwinter 20242025 day two

Met deze bizarre beautyhack maak je faux sproetjes

benetton backstage milan fashion week womenswear springsummer 2023

Hét beautynieuws van dit moment

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder