Skip to Content

We ontvangen mogelijk commissie via links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan waar wij als redactie achter staan

Dit zijn de innovatiefste beautytools van 2016

Kijk, dat is nog 'ns handig

By Harpers Bazaar
Temple, Art, Mask, Symmetry, Still life photography, Stock photography,
Getty Images

2016 was weer een mooi jaar vol heel erg handige schoonheidstips. Zo leerden ons gezicht baken als Marylin Monroe, deden wasabi op onze lippen voor een vergrotend effect en testten de Philips Lumea Prestige voor het ontharen. Maar wat waren nou de vooruitstrevendste beautytools? Hier volgen een paar pareltjes van afgelopen jaar:

1

Make-up kwast voor je haar

instagramView full post on Instagram

Cake's Beauty bedacht de Rush Brush: een getinte droogshampoo die oogt als een make-up kwast. Je brengt het product met de kwast aan op je hoofdhuid en wrijft het vervolgens in. Met als resultaat reuze fris haar, dat ook nog 'ns volume heeft. Hoef je het weer een keer minder te wassen.

€13 via cakebeauty.com.

2

Handige rollers

Je kán elke week naar de kapper gaan, maar je kunt ook gewoon zelf met de föhn aan de slag. Zonder dat dat je uren kost. Met deze handige ronde opzetborstels bijvoorbeeld. Deze rol je in je haar, verhit je eventjes met een föhn en laat ze vervolgens even afkoelen. Gevalletje minimale tijd met maximaal resultaat. En daar worden we blij van.


€38 via Mooi The Conceptstore.

3

Vaarwel mislukte eyeliner

Het gebeurt helaas iets vaak: je schiet uit, of het ene oog lukt beter dan het andere: eyeliner aanbrengen is meer dan eens een hels karwei. Dat begrepen ze bij Beautyblender en daarom bedachten ze dit handige instrumentje, waarmee je zó een rechte lijn op je ooglid tekent. En wel zonder knoeien.

€20 via Douglas.nl.

Advertentie - Lees hieronder verder
4

Geen kopzorgen meer

Met deze föhn van Dyson droog je je haren zonder geluid. Hij mag dan 'n paar honderd euro kosten, maar dan heb je wel wat. Namelijk een föhn, die muisstil je haren droogt.

€400 via Dyson.nl.

Van: Marie Claire US
Meer van Harper's BAZAAR
 
preview for Beauty

Beauty

model op de loewe catwalk kijkt in camera

Dít is toch echt de beste concealer

street style day 3 copenhagen fashion week aw24

Dit zijn de lekkerste parfums voor de lente

invictus games 2020 reception

Lanceert Meghan Markle een eigen beautymerk?

haartrends lente 2024

Deze haartrends gaan we in de lente overal zien

Advertentie - Lees hieronder verder
Advertentie - Lees hieronder verder