SPONSORED

Soms is het makkelijker om de dingen gewoon te accepteren. Dat je een snoozer bent en 's ochtends altijd in alle haast vertrekt bijvoorbeeld, omdat slapen nu eenmaal ontzettend lekker is. Of misschien is je thuissituatie zo ingesteld, dat je je moet houden aan andermans planning in plaats van je eigen. Ook lastig. In beide gevallen geldt: wie slimme keuzes maakt in het beautyregime kan de huid alsnog alles geven wat-ie nodig heeft.

In samenwerking met de experts van Biotherm hebben we een aantal ochtendrituelen opgezet waarmee je je huid de verdiende aandacht geeft.

5 minuten tijd

  • Smeer voordat je gaat slapen vanavond je gezicht in met de Aquasource Everplump Night. Dit nachtmasker in gelstructuur zorgt ervoor dat je bij het opstaan al een gehydrateerd en uitgerust gezicht hebt.
  • Pak de volgende ochtend een watje en doe er wat Biosource Eau Micellaire op. Dit slimme watertje zorgt er namelijk voor dat al het vuil verwijderd wordt, zodat verstopte poriën geen kans krijgen. Ook geschikt om al je make-up mee te verwijderen, trouwens. Het ingrediënt Life Plankton™– waar zestig jaar lang onderzoek naar is gedaan – zorgt ervoor dat jouw gezicht direct gekalmeerd wordt en minder trekkerig voelt.
  • Eindig met de Aquasource Gel voor een fijn gehydrateerd gevoel over de hele dag.

10 minuten tijd

  • Begin met een watje met de Biosource Lait (voor een normale of droge huid) voor de verfrissing en de reiniging. Heel even laten intrekken.
  • Volg 'm op met de Biosource Lotion (voor een normale of droge huid: net waar jij behoefte aan hebt) Deze lotion verkleint je poriën en laat je huid stralen. Herhaal het tot het watje helemaal schoon blijft en dep wat droog met een tissue. Een soort minimassage, jij hebt hier immers de tijd voor.
  • Eindigen doe je met de Aquasource Everplump dagverzorging. Dankzij jouw routine krijg je zo'n glowy, plumping effect.

15 minuten tijd

  • Begin je ochtend met het reinigen van je gezicht door de Biosource Total Renew Oil te gebruiken. Neem lekker de tijd om de olie in te masseren en geef je gezicht een mini-massage met opwaartse bewegingen. Spoel na met water voor het verfrissende foam-effect.
  • De Blue Accelerated Serum zorgt ervoor dat je huid z'n veerkracht terugkrijgt dankzij het Youth Algae-extract, een alg uit Groenland die je huid verstevigt. Dit serum is een perfecte tussenstap, omdat het snel intrekt. Breng met gladstrijkende bewegingen aan vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe en eindig in je hals.
  • Eindig je ritueel met de Blue Therapy Cream-in-Oil die je huid verrijkt door de olie, maar comfortabel houdt door de luchtige gelcrème. De combinatie met het serum zorgt voor een optimaal anti-rimpel-regime én voor heel veel comfort gedurende de dag.
Text, Font, Line, Parallel, pinterest