Vind jij het ook maar onbegonnen werk om kaf van koren te scheiden als het gaat om De Beste Huidverzorging? Wil je gewoon eerlijk, goed en ontnuchterend advies en weten wat nou echt de beste beautyproducten du moment zijn? Dan hebben we iets leuks. Bazaar heeft namelijk een clubje opgericht, Bazaars Beautypanel, dat het allemaal voor je uitzoekt. Onder kritische leiding van Bazaars beauty director Maroesja en met hulp van Bazaar-lezeressen.

Sisley durft de uitdaging aan en schuift d'r nieuwe dagelijkse verzorging naar voren: Le Baume-en-Eau à la Rose Noire. Voor wie een klein beetje Frans verstaat, weet dat er zwarte roos in is verwerkt. En van zwarte roos wordt je huid ontzettend zacht en glad. Tel daar meiroos-extract (dat verzacht en verfrist) en alpenroos-extract (een antioxidant die de glans van de huid bewaakt) bij op en je weet: goud.

Een intensief gehydrateerde, veerkrachtige en stralende huid, dat belooft Le Baume-en-Eau à la Rose Noire. Met behulp van het trio kostbare rozen, maar ook met behulp van lampionplantextract, dat een opvullende werking heeft; met behulp van het extract van hibiscusbloemen, dat tonifiërende en zacht exfoliërende eigenschappen heeft, en met behulp van de oliën van karité en camelina, die zorgen voor comfort en hydratatie.

Sisley-kenners zullen het erover eens zijn dat het Franse bedrijf producten levert van zeer hoge kwaliteit en weten dat de expertise van Sisley gebaseerd is op kruidengeneeskunde en aromatherapie, en er dus gebruik wordt gemaakt van natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën om vlot zichtbare resultaten op de huid te kunnen garanderen.

Goed. Let op, want nu komt het: jij kunt Le Baume-en-Eau à la Rose Noire testen. Denk jij dat je nog niet alles uit je huid hebt gehaald en dat-ie er nòg beter kan uitzien? En wil je best drie weken de nieuwe Le Baume-en-Eau à la Rose Noire van Sisley testen en je ervaringen met ons delen? Vul hier dan voor 31 mei je gegevens in en wie weet ben jij een van de 10 proefpersonen die als eerste deze verzorging mag uitproberen.