Vind jij het ook maar onbegonnen werk om kaf van koren te scheiden als het gaat om De Beste Huidverzorgingsproducten? Wil je gewoon eerlijk, goed en ontnuchterend advies en weten wat nou echt de beste beautyproducten du moment zijn? Dan hebben we iets leuks. Bazaar heeft namelijk een clubje opgericht, Bazaars Beautypanel, dat het allemaal voor je uitzoekt. Onder kritische leiding van Bazaars beauty director Maroesja en met hulp van Bazaar-lezeressen.

Philips durft de uitdaging aan met de nieuwe VisaPure Advanced Sensitive (€199,99), een nieuw gezichtsverzorgingsapparaat dat is ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande Europese en Aziatische dermatologen en cosmetica-experts. De VisaPure Advanced Sensitive is speciaal voor de gevoeligste huidtypes ontwikkeld voor een luxe en uitgebreide verzorging in drie stappen: reinigen, masseren en verzorgen.

Klonk ons als muziek in de oren! Jou ook? Heb jij geluk! Bazaar mag tien lezeressen selecteren die dit gezichtsverzorgingsapparaat uitgebreid testen mogen. Nieuwsgierig? Meedoen? Vul gauw dit formulier in! Indien je geselecteerd bent, hoor je dit uiterlijk 22 maart van ons.