Jammer, maar helaas: ténzij je net terug komt van een (verre) reis, of van de zonnebank, ben je op dit moment waarschijnlijk een grote doffe en dooie ellende, huid- en haartechnisch gesproken dan hè. Wat je nodig hebt, is een good old vertroetelsessie.

Hebben wij even goed nieuws. Hartje Utrecht is er Laurent Salon & Spa: 'De ultieme all-in-one beauty experience.' Alle beautyspecialisaties vind je hier handig onder een kap, speciaal voor degenen met overvolle agenda's.

Team Laurent Salon & Spa staat paraat je een uitgebreide beauty APK te geven waarbij wordt ingezoomd op de conditie van je haar, (hoofd)huid en lichamelijke conditie, en op de factoren die invloed kunnen hebben op die conditie.

Wat volgt is een hoogstpersoonlijk advies en behandelplan, gericht op het verbeteren van het natuurlijk herstellend vermogen van huid en haar. Laurent Salon & Spa tovert vervolgens de mooiste en beste versie van jezelf tevoorschijn.

Daarbij heeft team Laurent Salon & Spa er net een grondige restyling op zitten, wat zoveel betekent als dat de boel nòg knapper en spawaardiger is dan-ie sowieso al was. En om dat te vieren, geven ze cadeaus weg! Aan Bazaar-lezers!

Wat je dan winnen kunt? Van Laurent Salon & Spa mogen we 5 cadeaubonnen t.w.v. €100 weggeven, opdat je én heel knap én heel uitgerust én heel zen de lente in kunt rollen.

Vul hier gauw het winformulier in!

Meer informatie over Laurent Salon & Spa? Janskerkhof 1, 3512 BL, Utrecht, laurent.nl