De lucht wordt droog, en zo ook de handen. Bovendien weet je: je handen verraden al snel je leeftijd. En dus tipt Bazaars beauty director Maroesja de Ruyter dé anti-aging handcrèmes waar je nu in wilt investeren.

Meer beautyproducten vind je in ShopBAZAAR >

Shiseido Benefiance WrinkleResist24 Protective Hand Revitalizer, € 55

Product, Perfume, Skin care, Cosmetics, Cylinder, Tumbler, pinterest

Je handen als nieuw? Deze crème belooft het beste van de Japanse beauty-experts. Hij bevat Mukurossi, Chlorella en Gambir extracten die het ontstaan van rimpels zo lang mogelijk uitstellen. Verder legt ie een beschermend filmpje om de huid (die je gelukkig niet als zodanig voelt) waardoor je handen langdurig gehydrateerd blijven.

Comfort Zone Tranquility Hand Cream, € 22,50

Logo, Cylinder, Tumbler, Skin care, pinterest

Is de huid van je handen heel droog en ruw? Deze mix van plantaardige oliën waaronder amarantolie wordt snel opgenomen en houdt alles lekker soepel en zacht. Ruikt heerlijk 'zen'.

Chanel Body Excellence Nourishing and Rejuvenating Hand Cream, € 54

Text, White, Font, Logo, Cylinder, Label, Silver, Brand, Skin care, Cosmetics, pinterest

Droge huid, zwakke nagels en pigmentvlekken, deze crème pakt het allemaal aan. Dankzij karitéboter blijft je huid urenlang zacht aanvoelen. Een klassieker voor on-the-go.

La Prairie Cellular Hand Cream, € 99

Product, Text, White, Liquid, Font, Grey, Cylinder, Material property, Gas, Label, pinterest

Met een mix aan algen en mineralen belooft deze crème de elasticiteit van je huid te verbeteren. Dankzij de licht exfoliërende werking pakt ie meteen ook pigmentvlekjes aan.

Clinique Even Better Dark Spot Correcting Hand Cream SPF 15, € 38,15

Text, White, Logo, Font, Liquid, Material property, Brand, Cylinder, Packaging and labeling, Graphics, pinterest

Zijn pigmentvlekken je grootste beauty-ergernis? Deze handcrème richt zich met al z'n ingrediënten op het verminderen en voorkomen van de vlekjes.