Er is niks mis met een beetje knap oud willen worden. En ook niet met een paar jaar van je leeftijd af willen snoepen. Hoe je dat doet? Nou, zo.

EEN GOEDE FÖHNBEURT> DE TRUC: gezond, shiny, veerkrachtig haar willen we allemaal. Je lokken worden dunner met de jaren, helaas. Zo'n stralend eindresultaat wordt dan lastiger. Een goede föhnbeurt biedt uitkomst. Niet alleen voelt en oogt je haar gezonder, een goedgeföhnde coupe is een krachtig middel om wallen en smetjes te verbloemen.> DE PRODUCTEN: voor langdurig volume, probeer John Frieda 7 Day Volume In-Shower Treatment eens. Wil je liever eerst je lokken glad, investeer dan in Aveda's Smooth Infusion Naturally Straight, by far de beste pluisbestrijder. Lees dit en heb immer good hair days.

EEN GEZONDE GLOW> DE TRUC: in geval van een ouder wordende huid zo jong mogelijk willen houden, is het zaak je niet alleen op rimpels en lijnen te focussen. Het verbeteren van je natuurlijke glans is wat je wil, want: essentieel voor die gezonde, frisse jeugdigheid.> DE PRODUCTEN: hydrateren is key voor het behoud van een gezonde gloed. Een aanrader is Diors Hydra Life Pro-Youth Sorbet Serum. Je kunt het aanbrengen onder je dagelijks crème, maar evengoed bovenop je make-up gedept worden gedurende de dag, wanneer je huid een kleine opkikker nodig heeft. Onmiddellijk een stralend gezicht? Zorg dan dat je zo'n stralend product in je make-uproutine verwerkt, Burberry Fresh Glow Luminous Base, is een goede optie, of Tom Ford Illuminating Protective Primer. Nóg meer geheimen voor een stralende huid.

VERZORGDE WENKBRAUWEN> DE TRUC: goedgevormde wenkbrauwen kadreren je gezicht en accentueren je natuurlijke botstructuur. Het is het waard ze professioneel in vorm te laten plukken elke drie à vier maanden, zo niet maandelijks, om al te veel gepluk te voorkomen. > DE PRODUCTEN: Benefits Gimme Brow is een winnaar. De gelformule zorgt voor een weelderige wenkbrauw en zorgt dat dat de hele dag zo blijft. Voor een subtiele finish, pak een tint lichter dan je normaalgesproken zou pakken.

EEN SPETTERENDE LACH> DE TRUC: gele tanden zijn nooit echt een fraai gezicht, maar een glow-in-the-dark gebit is evengoed belachelijk. Een natuurlijk ogend wit gebit haalt jaren van je leeftijd af.> DE PRODUCTEN: ruil je gewone tandenborstel in voor een elektrische,Philips Sonicare Diamond Clean is een fijne en komt met een whiteninginstelling en timet hoe lang je overal poetsen moet. Als je er dan ook nogRegenerate Enamel Science Advanced Toothpaste, of Pearl Drops Flawless White tandpasta opsmeert, kan het niet misgaan. Of zou het wondermiddel voor stralend witte tanden gewoon in je keukenkast liggen?

EEN STRALENDE MANICURE> DE TRUC: simpeler wordt het niet, verzorgde nagels laten je er verzorgder uitzien en voelen.> DE PRODUCTEN: Essie-nagellak is fantastisch. Wat betreft levensduur en wat betreft fijne kleuren. Zorgt ervoor dat je nog even een wattenschijf met nagellakremover over je nagels haalt voor je je basecoat aanbrengt. Seche Vite sneldrogende top coat is briljant, want het verzegelt je nagels langdurig.Met deze tips heb je sowieso twee weken lang plezier van je gelakte nagels.