Moet je zien: deze vrouw tovert haar gezicht om in een Van Gogh schilderij

​En het is prachtig!

Meest gelezen

Waar wij 's ochtends vroeg eyeliner vaak al teveel werk vinden, draait deze vrouw haar hand er niet voor om een heel meesterwerk op haar gezicht te tekenen. En met meesterwerk doelen we hier niet op de kwaliteit van haar maquillage (wat zonder twijfel die titel zeker verdient), maar op een daadwerkelijk meesterwerk. Make-upartiest Lexie Lazear schildert namelijk werken als Van Gogh's de sterrennacht en Gustav Klimts de kus op haar gezicht. Alsof het niets is.

Advertisement - Continue Reading Below

'Ik houd van kunst, dus begon ik met werken die me altijd al inspireerden en ben ik van plan door te gaan tot ik een nieuwe bron van inspiratie vindt,' zo vertelt Lazear aan BuzzFeed. De make-upartiest uit Californië tekent echter niet klakkeloos het hele meesterwerk over op haar gezicht, maar kiest, zoals een echte kunstenaar dat betaamt, delen van het werk uit die haar inspireren en voegt ze vervolgens samen tot een mooi geheel.

Meest gelezen

'Kunst is een manier om jezelf te uiten,' zo legt Lazear uit. 'We zijn allemaal uniek en zijn op zoek naar manieren om ons karakter te uiten.' En reken maar dat Lazear haar manier van expressie gevonden heeft en het resultaat mag er wezen. 

Toch maar iets meer je best doen dan enkel dat laagje mascara morgenochtend?