Alleen zij die onder een steen hebben geleefd, hebben er niets van meegekregen: de contouring hype. Met trots mede mogelijk gemaakt door de Kardashians en omarmd door het gehele internet. Tenminste, dat dachten we. Zodra de contourtechniek zich namelijk langzaamaan verder begon te verspreiden dan het gezicht, werd het internet een beetje moe. Gelukkig maar, er bestaat dus nog zoiets als gezond verstand.

Beautyblogger Chloe Morello behoort overduidelijk tot kamp anti-contouring en besloot de wereld eens flink wakker te schudden. Dit deed ze met een - we moeten toegeven - geniale tutorialvideo waarmee ze aan ieders dagelijkse contourbehoefte voldoet door uit te leggen hoe je je gehele lichaam in de schmink zet.

Heb je volgens de grappende youtube-ster slechts twee dingen voor nodig: twee vakbekwame make-upartiesten en pak -m beet €4500 aan make-up. Moet lukken, toch?

Hieronder zie je haar hilarische video die bij ons een grote lach op ons gezicht toverde. Toch moeten we toegeven: de uitvoering van de grap is indrukwekkend, je ziet met eigen ogen hoe de visagisten haar lichaam met slechts wat make-up compleet transformeren.

Afijn, kijk zelf maar:

youtubeView full post on Youtube

van: Seventeen