In Bazaars beauty van de week tip beauty director Maroesja de Ruyter elke week haar favorieten.

Een hoofdhuidmassage vind ik zo ongeveer het goddelijkste wat er is. Nu kan d'r niks op tegen een paar geoefende handen, toch vermeld ik hier graag de Spa Brush van Balmain. Een flinke jongen -in de categorie hairtools dan- die tijdens het borstelen inderdaad de nodige ontspanning blijkt te geven.

Het formaat beslaat met gemak 'n kwart van m'n schedel en dat is massage-technisch wel zo fijn. De nylon borstelharen voelen vrij stevig aan, dus met die stimulatie van de kleine bloedbanen zit het wel snor. En hoe beter het daar allemaal stroomt des te meer worden m'n haarzakjes gevoed en dat levert weer gezonde, glanzende haren op. Althans dat is de belofte op langere termijn.

Maar goed m'n haren moet ik toch borstelen, dus waarom zou ik niet tegelijkertijd m'n haarzakjes een extra boost geven? En ik moet zeggen, het levert een fijne sensatie op. Nu nog 'n vrijwilliger die mijn haar ermee wil borstelen (Anyone?). Want zonder zelf zo'n joekel te hoeven vasthouden, zou het allemaal nog spa-fähiger zijn.

Balmain Spa Brushpinterest
Balmain

Balmain Spa Brush, € 53.