Zwart is altijd goed. Niet voor niets is de LBD een klassieker en hangt er in zo'n beetje iedere kast wel een zwart colbert. Wil jij ook een sublieme zwarte toevoeging voor je beautycase?

Zwart raakt nooit uit de mode. Dat weet ook Collistar, die een heel nieuwe lijn lanceerde: de Nero Sublime. De kleur wordt in álles doorgevoerd: de formules, texturen en verpakking- en de baanbrekende technologie, waardoor de producten zowel herstellende als ontgiftende eigenschappen hebben.

De lijn bestaat uit 3 producten: een serum, een cream en een masker. Het Sublime Black Precious Serum en de Sublime Black Precious Cream is weliswaar zwart van kleur, maar dat verdwijnt na contact met de huid, waarna het zich transformeert in een activator van een stralende huid en jeugdigheid. Kortom: het is niet zo dat je met een zwarte toet de straat op gaat.

Het Sublime Black Precious Mask blijft daarentegen wél zwart. Even wennen dus, maar dan heb je ook wat: de zwarte orchidee, witte gardenia stamcellen, gehydroliseerde zwarte parel, carnosine, zwarte klei en bamboe houtskool zorgen voor een intensieve revitaliserende behandeling. Geleidelijk wordt de huid gladder en lijkt-ie gelift. Rimpels en signalen van vermoeidheid verminderen, en dat is wat we willen, nietwaar?

Alle producten bevatten doeltreffende en actieve ingrediënten: orchidee extract beschermt en hydrateert, stamcellen van de witte gardenia regenereren en verstevigen, gehydroliseerde zwarte parel verheldert en revitaliseert. De textuur van het serum en de crème versmelten op natuurlijke wijze met de gezichtshuid, zonder dus een spoortje zwart achter te laten. Wat rest is zichtbare huidverbetering van het gelaat met de milde en een fijne geur van fruit en bloemen.

De Nero Sublime lijn is te koop bij de parfumerie en luxe gesorteerde drogisterijen.