In een tijd waarin de prins niet meer op het witte paard komt aandraven en zijn serenade onder je balkon de vorm aanneemt van een simpel tinderberichtje, lijden we massaal aan een oververmoeide swipe-arm. Want het is nogal een opgave om tussen al die kikkers de ware te vinden. Het vereist een hoop geduld én doorzettingsvermogen; swipen mag bijna als nieuwe topsport worden bestempeld. Maar vrees niet, hulp voor je doodvermoeide tinderarm is nabij.

Bliss Spa heeft namelijk aangekondigd met een heuse Swipe Right Hand Massage op de proppen te komen. Jawel! Speciaal voor de onvermoeibare liefdeszoeker die wel even wat verwennerij kan gebruiken. In 30 minuten (en voor 80 dollar oftewel 71 euro) worden je armen geëxfolieerd met een verfrissende mintscrub én krijgen ze een uitgebreide massage zodat je daarna weer helemaal klaar bent voor de datingwereld.

Of de behandeling ook als een medicijn werkt voor je tikkeltje gekrenkte, afgewezen emotionele zelf, dat moet nog blijken. Maar hé, als je handen maar in topvorm zijn.