We snappen heus dat een goed genenpakket een boel helpt, maar het is óók een kwestie van jezelf aanpakken en een beetje aan jezelf willen werken. Supermodel en supermoeder (de Amerikaanse schone helpt methaar organisatie Every Mother Counts moeders over de hele wereld, dus wat ons betreft is topmoeder een rechtvaardige titel). Hoe houdt ze het allemaal vol? Acht tips van een kanjer.

1) Schoonheid komt vooral van binnenuit Zorg dus voor een 'opgeruimde' binnenkant. Doe dingen en maak keuzes waarvan je lekker in je vel gaat zitten. Want als je je goed voelt, straal je dat uit. En je huid gaat er letterlijk van stralen! Heus.

2) Werk je in het zweet Zorg dat je elke dag goed transpireert door te sporten. Je raakt er afvalstoffen mee kwijt en verbetert de bloedcirculatie. En tadáaaaa, hallo gezonde blos.

3) Blijf soepelBijvoorbeeld door vloeiende vinyasa yoga lessen te volgen. Het geeft je lichaam letterlijk meer ruimte, maar brengt ook ruimte (én rust) in je hoofd. 

4) Ga d'r op uit Een hardlooprondje of even wandelen in de natuur. Geen make-up kan op tegen de frisse lucht van bos of strand. En grote kans dat het buiten vertoeven bijdraagt aan punt 1.

5) Pak je rustSlapen, en dan vooral die in de categorie 'diepe doorslaap', is een enorme mooimaker. Beauty-cliché, maar niet voor niets, want het werkt.

6) HydrateerVan buitenaf. De moisturizers uit de Blue Therapy-lijn van Biotherm zijn favoriet. En van binnenuit, door met je ontbijt meteen een beauty-pil van bijvoorbeeld Imedeen in te nemen. En door veel water te drinken.

7) Spendeer tijd met je geliefdenPunt.

8) Doe elke dag iets wat belangrijk voor je isZoals Christy zich inzet voor een wereldwijde goede kraamzorg meteverymothercounts.org, zo heeft iedereen iets waar-ie gepassioneerd van raakt.