Van het beste bruin uit een potje tot mieterse abrikozenscrub.

HUID

Ik gebruik St. Ives abrikozenscrub en Maybelline make-updoekjes. Nodeloos te zeggen dat je je huid schoon moet houden, maar laat je huid zelf ook werken.

HAAR

Ik ga graag langs Keith Shore, van kapper Sally Hershberger in New York. Hij zet tophighlights die op een mooie manier uitgroeien. Daarnaast gebruik ik John Frieda's blond collectie. Ik mag graag experimenteren met verschillende haarverzorging, en als ik iets zat ben, dan meng ik het met een ander product. Ghd heeft een mousse die ik vaak aan John Frieda's Frizz Ease toevoeg. Levert knap werk voor de houdbaarheid van een paardenstaart.

BENEN

Charlotte Tilbury's Supermodel Body, het beste bruin uit een potje als je het mij vraagt – want niet te veel  en niet te weinig kleur. Gewoon een klein beetje. En een beetje glans. En dat wil je, op je benen.

>> De 16 paar mooiste benen allertijden 

WENKBRAUWSTRATEGIE

Ik kom niet aan mijn wenkbrauwen. Soms wordt er op de set wat aan de onderkant weggeplukt, maar ik laat niemand mijn wenkbrauwen een bepaalde vorm aanmeten.

SPORT

De enige sport die ik beoefen: boksen. Ik kan niet naar de sportschool alleen voor een loopband. Vroeger deed ik aan volleybal en paardrijden. Eenmaal in de grote stad naar de fitness moeten, vond ik gek. Boksen was de eerste sport waarvan ik dacht: hiervoor wil ik naar de sportschool komen. Mijn trainer, Rob Piela, is een goede vriend van me geworden. Als ik moe ben, geef ik 'm een sterke stoot en dan gaan we gewoon op de vloer liggen en een potje kletsen.

Always makes my day when @gigihadid swings by #ali #floatlikeabutterflyA video posted by Rob Piela (@gothamgym) on May 28, 2015 at 3:19pm PDT

APP

Wine 'n Dine heb ik laatst gedownload. Een soort Instagram, maar dan voor eten. Je post wat je eet, volgt vrienden en kunt foto's van je vrienden toevoegen aan je 'wanna try' lijst. Extra leuk want je ontdekt zo ook te gekke restaurants. Mijn gebruikersnaam: Chef BoyarGi.

PERFECTE DAG VRIJ

Die zou ik in Tahiti spenderen, in een cabana, dan heb je het niet te warm en niet koud. Alsof de wereld je knuffelt. En daar zou ik dan de hele dag luieren. Met vrienden. Gewoon voor één dag dan hè? En dan zou er friet zijn, in overvloed, en smoothies van McDonalds. Oké, nu heb ik honger.