Yay, de vakantie is over! M'n handen vliegen er spontaan van in de lucht. Nou ja, bijna dan. Die handen hadden namelijk nogal wat te doorstaan tijdens de vrije kerstperiode: een rigoureuze schoonmaak. Denk aan het betere boen- en schrobwerk, maar ook allerlei plaksels weghalen met een agressief stickerverwijder-goedje. En dat deed ik niet zo beautywise zonder beschermende handschoenen.

Uit protest zijn al m'n nagels zijn uit eigen beweging gescheurd en m'n nagelriemen kurkdroog. 

Hoogste tijd dus voor herstelwerkzaamheden. Ik kies voor een alles-in-één hulpmiddel, wel zo handig op werk. En heb 'm in dit geval gevonden in Le Soin des Mains van Absolution. Deze handcrème die van 98,28% natuurlijke ingrediënten is samengesteld, maakt niet alleen je huid weer soepel en zacht, maar versterkt ook je nagels en stimuleert daarvan zelfs de groei. Dat laatste kan ik (nog) niet beamen. Wel dat m'n handen er in no time weer representatief uitzien. De verantwoordelijken voor dit alles zijn: bamboe silica, zink, citroen- en castorolie. Ook prettig: het trekt snel in.

Als extra bonus verheldert de crème al aanwezige pigmentvlekken en gaat de vorming van nieuwe vlekken tegen. Om daar al resultaat van te merken, zal ik nog even door moeten smeren. Als eerste multipurpose hulpmiddel voldoet 'ie voor mij prima als beauty van de week. Zo, en nu weer verder met meer routineus typewerk. Daar knappen m'n handen ook vast van op.

Absolution Le Soin des Mains, € 18. 

Text, White, Font, Logo, Drinkware, Material property, Cylinder, Bottle, Tumbler, Label, pinterest