Ziedaar: zeven lippenstiften van zeven willekeurig gekozen collega's. De één moet het doen met een stomp en worstelt met het trekken van een kaarsrechte lippenstiftlijn rond de lippen, de ander zit met zweethandjes haar lippen te stiften in de angst dat die bizarre punt (tweede van rechts, hoe dan?) afbreekt - en je dus zomaar een stuk van je stift verspilt. 

Los van het feit dat de smeerster op links en die op rechts beide voor een uitdaging staan, zegt de vorm dus iets over je persoonlijkheid. Klinkklare onzin natuurlijk, dat weten we heus. Maar vormen van lippenstiften die al dan niet wat over je persoonlijkheid zeggen, zijn als horoscopen: je wilt het toch weten.

En daarom:

1. Het stompje

Mensen noemen je vaak één van de grappigste personen die ze kennen, en dat klopt eigenlijk ook wel. Je bent snel, intelligent (en dus grappig), en die combinatie maakt van jou een natuurlijke topcharmeur. Zit toch ook een kanttekening aan jou zijn, te weten: je raakt redelijk snel gefrustreerd in een discussie, en vindt het lastig dat onder stoelen of banken te steken. Verhelderend, nietwaar?

2. Het keurige ronde uiteinde

De woonkamer is je favoriete vertrek en altijd aan kant (oh, de verrassing). Familie staat bij jou op nummer één (of op z'n minst in je top drie), maar je hebt ook een liefde voor kunst en die uit je dan via hobby's als muziek maken, schrijven, of tekenen dan wel schilderen. Je hebt waarschijnlijk nog nooit een boete gekregen voor te hard rijden. Klopt?

3. De scherpe punt 

Als kind werd je altijd al snel verliefd op de mensen in je nabije omgeving. Dat gebeurt eigenlijk nog steeds. Je hebt dan ook een heleboel liefde te geven en je houdt ervan anderen te helpen. Je bent ontzettend creatief, wat prachtig is, maar soms leg je de lat te hoog. Je houdt in principe van dieren in het algemeen, maar honden hebben je voorkeur - want: speels en loyaal (jij in een notendop). 

Zo. En dan nu gauw je jaarhoroscoop.