Goed behaard, dat wil ik maar op een plek zijn: m'n wenkbrauwen. 

Helaas zijn die van zichzelf niet zo vol en ook net een beetje te pips. Ik teken en kleur ze in met speciale wenkbrauwpotloden, al vergt dat wel de nodige behendigheid om het er natuurlijk uit te laten zien. Verven met een zelfgemengd goedje à la ReflectoCil (o.a. te koop bij Back-Stage) maakt ze in ieder geval wat donkerder en meer aanwezig, maar dat vult ze nog niet op.

Daarom benoem ik Couture Brows van Yves Saint Laurent tot Beauty van de Week. Bij het eerste gebruik van deze wenkbrauwmascara werd ik al enthousiast. Want? De mascara omhult elke kleinste haartje met een laagje voor een voller effect. Het lijkt alsof de formule kleine vezels bevat die tussen de haren blijven zitten en de boel nog wat meer opvullen.

Hair, Lip, Hairstyle, Eye, Eyebrow, Black hair, Selfie, Beauty, Portrait, Long hair, pinterest

Wel handig om 's avonds je make-up (zoals het heurt…) en je wenkbrauwen goed te reinigen, want ermee gaan slapen is geen ramp, maar nadat ik het een keer had gedaan, werd ik wakker met wat losse vezeltjes/vlekjes boven m'n wenkbrauwen.  

Het borsteltje is formaat baby vergeleken met een normale mascaraborstel en dat maakt 'm prettig in gebruik. Verkrijgbaar in twee tinten, waarbij ik kies voor de lichtste: Blond Cendre.

Dat couture nog eens binnen m'n bereik zou liggen had ik niet gedacht. Maar ik begin gewoon klein, bij m'n brows. En dat is wellicht al genoeg, want niets doet zo veel voor je uitstraling en (frisse) blik als een paar goede wenkbrauwen (€ 32,50).

Product, Brown, Beige, Cylinder, Cosmetics, Bottle, Silver, Personal care, pinterest