Niemand minder dan Winona Ryder is het gezicht van de meest recente beautycampagne van Marc Jacobs. En dat juichen wij hier op de Harper's Bazaarburelen luid toe. Want wij houden van de 44-jarige actrice. En wel hierom.

1. Die ogen

Nose, Lip, Cheek, Hairstyle, Eye, Chin, Forehead, Eyebrow, Jewellery, Collar, pinterest
Getty Images

Kijk erin en je bent verloren. Vraag maar aan Johnny Depp, Matt Damon en Jay Kay. Haar bruine kijkers gaan dwars door je heen. In a good way, want doorgaans ligt er onder die ogen een brede en geamuseerde lach om de lippen van de actrice. 

2. Black Swan

youtubeView full post on Youtube

Aangezien Winona een bescheiden rol in de prijzenwinnende film heeft hebben we toch weer een mogelijkheid om Black Swan te noemen en te bekijken.  Mooi ook, hoe liefkozend ze over hoofdrolspeelster Nathalie Portman praat: 'Ik hou van haar en ik ben zo blij met alle lof die ze krijgt voor deze rol!' 

3. Johnny Depp

Head, Nose, Ear, Mouth, Fun, Black hair, Drink, Youth, Cool, Flash photography, pinterest
Getty Images

Eigenlijk haten we haar hier meer om, want we zijn 25 jaar na dato nog steeds niet over die breuk met Johnny Depp heen. Lang leve de plaatjes van toen, die zo af en toe weer op blijven duiken. En dan zuchten we diep. En als we het echt niet meer aankunnen, zetten we gewoon Edward Scissorhands op.

4. Ze wordt zo mooi oud

Winona, vorig jaar.pinterest
Getty Images
Winona, vorig jaar.

Goed, ze zal heus een fillertje hier en een botoxje daar doen, want Hollywood, maar op zo'n manier dat wij denken: zo willen we ook wel 44 worden.