Het is geen feest als jij niet bent geweest! En dit seizoen leent zich er uitstekend voor om stralend acte de presence te geven – dus doe jezelf bijvoorbeeld een facial cadeau.

Natura Bissé White Experience Life Infusion Treatment
Zo stralend als een diamant uit een city-spa vandaan komen. Feestelijker kan bijna niet. Deze behandeling richt zich op het versterken van het eigen afweersysteem van de huid waardoor het beter in staat is veroudering tegen te gaan.

Wat doet het?
De Diamond verzorgingslijn is het paradepaardje van het Spaanse beautymerk Natura Bissé. En nee, niet omdat er diamanten in de crèmes en serums zijn verwerkt, want daar heb je vrij weinig aan, maar omdat de natuurlijke werkstoffen zo krachtig zijn dat ze beloven de stofwisseling in de cellen te stimuleren. Het zet de huid in actie om zichzelf te vernieuwen en te beschermen tegen schadelijke invloeden. Door de energie die weer gaat stromen, krijgt de huid 'n frisse teint die te vergelijken is met een flinke boswandeling.

Hoe dan?
De gezichtsbehandeling heeft een klassieke opbouw, maar is gedegen en enorm ontspannend. Het omvat een goede reiniging, een milde exfoliant, een uitgebreide massage waarbij de specialist diverse technieken inzet om afvalstoffen af te voeren en de huid te verstevigen. De huid is daarna lekker 'opgewarmd' en staat open om alle voedingstoffen uit het voedende masker op te nemen.

Kosten?
€ 315 voor 90 minuten en € 330 als deze behandeling gedaan wordt in de Pure Air Bubble waar je 99,95% zuivere lucht kunt inademen. (De bubbel is er alleen van 27 tot 30 december en van 1 tot 8 januari.)

Waar?
Akasha Spa in het Conservatorium Hotel, Van Baerlestraat 27 (conservatoriumhotel.com).