In Beauty van de Week tipt beauty director Maroesja de Ruijter iedere week haar favorieten. 

Is een Little Black Dress voor elke gelegenheid passend, met deze Little Black Eyeliner kan ook weinig misgaan . Sterker nog, ik heb het idee dat hiermee m'n make-up vaardigheden naar professionelere hoogten worden getrokken.

Dat komt doordat deze vloeibare eyeliner eigenlijk 3 eyeliners in 1 is.

- Het heeft 2 uiteinden: een smalle stiftpunt en een platte rechthoekige stift- Met de stiftpunt kun je heel soepel een ultra-dunne, elegante lijn langs de wimpers trekken.- Met de dunne kant van de platte rechthoek heb je een slanke eyeliner waarmee je al wat meer een statement met je oog maakt.- Draai je de rechthoekige stift zodat deze plat op je ooglid komt dan wordt het maken van een fikse en Adèle-waardige lijn een fluitje van cent.

Wat ik dus zo fijn vind is dat je in één dunne pen drie make-up opties hebt. Het helpt me bij toch één van de wat lastigere beautykarweitjes; het trekken van een perfecte lijn langs m'n wimpers die bij beide ogen even lang en even dik is.

Tips van de kenner:

Tip 1: de pen even schudden voor gebruik, dan zit er genoeg product in de stift zodat je in één vloeiende zwiep een goede zwarte lijn trekt .

Tip 2: met de ultra-dunne stift kun je ook een mooie invisible eyeliner maken door met de punt hele kleine stipjes te zetten tussen de wimpers. Worden je ogen net iets sprekender.

Estée Lauder Little Black Liner, waterproof eyeliner in Onyx (zwart dus), € 29, exclusief bij De Bijenkorf en op esteelauder.nl

Writing implement, Pen, Office supplies, Stationery, Purple, Violet, Office instrument, Eye liner, Ball pen, Cosmetics, pinterest