Het internet is in rep en roer over deze foto: Wie van de drie is de moeder?

En de beautyroutine van deze dames is simpeler dan je denkt.

Meest gelezen

De Taiwanese blogger en interieurontwerpster Lure Hsu lijkt hooguit 21, is 41(!), en gaat al de hele week viral om haar ongelooflijk jeugdige uitstraling.

Dit is Hsu:

刺繡牛仔裙❤️ #lurehsu #許路兒 #allsaints #allsaints新光三越南西店

A post shared by ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) on

Advertisement - Continue Reading Below

Hsu deelde met verschillende websites haar beautyrituelen (waarover hieronder meer), maar nu deelt ze ook fotobewijs dat ze haar looks vooral dankt aan extreem goeie genen. Op de foto hieronder tref je namelijk ook Hsu's zus van 36 en - jawel - haar moeder van 63(!).

Meest gelezen

Tijd voor een ouderwets robbertje Wie van de Drie! Wie-o-wie is de moeder? Grote kans dat je ernaast zat - wij in ieder geval wel. Moeder Hsu staat in het midden. Links de zus, rechts blogger Lure Hsu zelf.

Gerelateerd

Terug naar die beautyroutine zeg je? Het geheim van de vrouwen is veel water drinken, veel groenten eten en in de ochtend wat lauwwarm water nuttigen. Ze blijven af van drankjes met suiker en vet voedsel.

Verder hechten ze veel waarde aan zonnecrème én aan pikzwarte koffie - dat dan weer wel. Hsu zegt dat het vooral gaat om hydrateren en niet te veel in de zon zitten. En tot slot houdt ze van vezelrijk en eiwitrijk voedsel en van sporten.

Niets wat je nog niet eerder hebt gehoord, kortom. Wij houden het erop dat de Hsu's gewoon vooraan stonden toen de - ja, wat eigenlijk niet? - werden uitgedeeld.

11 tips voor een platte buik zonder dieet of sporten >