Zo creëer je de ideale thuishammam

En wait for it... we hebben een fijne deal in petto.

Ook zo'n behoefte aan een rustmomentje na een lange dag? Creëer dan je eigen luxe thuisspa met deze The Ritual of Hammam-set. Het pakket bevat een reinigende Black Soap en Kessahandschoenen, een verfrissende Foaming Shower Gel, een verzorgende Body Cream en een heerlijke Bed & Body mist. Het allermooiste? Nadat je lichaam en geest gezuiverd hebt kun je mooi verder ontspannen met de allernieuwste Bazaar, want bij 'n abonnement (5x Bazaar op je deurmat) krijg je de Rituals-set cadeau. Met andere woorden: je bent slechts € 34,95 kwijt in plaats van € 91,45. Een beste deal, nietwaar? Check het snel hier >

Advertisement - Continue Reading Below

Rest ons nog het stappenplan voor de ideale thuishammam te delen:

1. Start je reinigingsritueel met de nieuwste aanwinst: Black Soap. Deze voedende zwarte zeep reinigt en zuivert het lichaam diep en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt zijdezacht en is klaar voor de scrub. Maak de kessahandschoen vochtig en exfolieer hiermee het hele lichaam. De handschoen is gemaakt van een stof die verouderde huidcellen en overtollige olie van de huid verwijdert, en tegelijkertijd voor een revitaliserende massage zorgt.

More From Nu in Harper's BAZAAR
20 articles
Achter de schermen bij de modeserie Suit Yourself
Bazaar's novembernummer ligt nú in de winkel
Carice lucht haar hart in de nieuwste Bazaar
Gratis toegang tot de tentoonstelling Change the...
Actrice Sylvia Hoeks over Blade Runner 2049

2. Gebruik de Foaming Shower Gel met verfrissende geur om de huid zacht doch goed te reinigen. Deze doucheschuim werkt kalmerend en helpt de huid te herstellen.

3. Breng na de douche de voedende Body Cream (ook verkrijgbaar als navulling) aan op het lichaam, om de huid te verzorgen en te verstevigen.

4. Last touch is de Bed & Body mist die je op je lichaam en je bed(!) sprayt om de rest van de dag nog te kunnen genieten van die verdraaid lekkere geur.

Deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij. Klik hier om je slag te slaan.

*Eigen bijdrage voor verzendkosten is € 5,99.