Gratis toegang tot de tentoonstelling Change the System

Speciaal voor onze abonnees.

Change the System Een tentoonstelling over de veranderkracht van kunst en design

Museum Boijmans Van Beuningen is al bijna 170 jaar in hartje Rotterdam gevestigd. Het is een veelzijdig en eigenzinnig museum, waar Dutch Design een plaats heeft naast de grote namen uit de kunst door de jaren heen. Rembrandt hangt er, Bosch, Van Gogh, maar ook Salvador Dalí.

Van 14 oktober tot 14 november kun jij als Bazaar-abonnee de nieuwste tentoonstelling Change the System gratis bezoeken. Een expositie over de veranderkracht van de nieuwe generatie ontwerpers en hun bijdrage aan het oplossen van wereldwijde, hedendaagse vraagstukken.

Advertisement - Continue Reading Below

Er is werk te zien van maar liefst 50 verschillende nationale en internationale ontwerpers en kunstenaars. De thema's zijn schaarste, conflict en meerstemmigheid. Change the System laat baanbrekend hedendaags design zien, maar is ook een manifest voor een betere wereld.

Saillant detail: in het museum zijn verschillende designers aan het werk, onder wie Elisa van Joolen, Arne Hendriks, AtelierNL en Manon van Hoeckel. Zij maken ter plekke nieuwe creaties, voeren experimenten uit en zetten hun onderzoek voort, terwijl ze het publiek daarbij betrekken.

Aanbieding

Als abonnee van Bazaar krijg je, van 14 oktober tot 14 november 2017, een gratis toegangskaart voor Change the System op vertoon van je abonneebrief. Tevens krijg je ook toegang tot de rest van het museum. Deze actie is geldig voor één persoon.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingen. Het bezoekadres van Museum Boijmans Van Beuningen is Museumpark 18-20, Rotterdam