Gratis toegang tot de tentoonstelling Margiela, de Hermès jaren in Mode Museum Antwerpen

Speciaal voor onze abonnees.

Mode Museum Antwerpen brengt een hommage aan de legendarische ontwerper Martin Margiela en zijn werk voor Hermès. Zes jaar lang ontwierp de ontwerper de meest toonaangevende collecties voor het modehuis. Bazaar geeft haar abonnees de kans om deze prachtcollecties te bewonderen in de tentoonstelling Margiela, de Hermès jaren in het Mode Museum Antwerpen van 5 mei tot 13 juni 2017.

We kennen de Belgische ontwerper natuurlijk van zijn gelijknamige modehuis Maison Martin Margiela. Met zijn voorliefde voor deconstructie en recycling van materialen deed hij veel stof opwaaien in de modewereld. Dat bleef zo toen hij bij Hermès aangesteld werd als creatief directeur, wat een nogal ongebruikelijke keuze was.

Advertisement - Continue Reading Below

Van 1997 tot 2003 oefent de ontwerper zijn invloed uit op het merk. Hij weet luxe te combineren met comfort, tijdloosheid en tacticiliteit en slaat daarmee een nieuwe, sobere weg in die voorheen ongekend was bij Hermès. Als abonnee krijg je de kans om samen met een vriend of vriendin zijn collecties met eigen ogen te bewonderen.

*Deze actie is geldig van 5 mei tot 13 juni 2017, voor één persoon op vertoon van de abonneebrief + 25% korting voor de tweede bezoeker. Het bezoekadres is Nationalestraat 28, Antwerpen, België.